بیوگرافی و زندگی نامهفرهنگ و هنر

دکتر گیو شریفی (متخصص جراحی مغز و اعصاب)

دکتر گیو شریفی: نفر اول بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب ایران

متخصص جراحی مغز و اعصاب دکتر گیو شریفی در دهه چهل متولد شد و در تهران به دنیا آمد. تحصیلات او به مقطع دکترای پزشکی عمومی در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی باز می‌گردد و از سال 1377 تا 1382 مدرک تخصص جراحی مغز و اعصاب را نیز از دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی دریافت کرده است.

متخصص جراح مغز و اعصاب

دکتر گیو شریفی، متخصص جراح مغز و اعصاب با رتبه اول بورد تخصصی و فوق تخصصی در این حوزه، نامی برجسته در عرصه جراحی مغز و اعصاب دارد.

او به جراحی‌های آندوسکوپیک تومورهای مغزی و هیپوفیز، همچنین جراحی‌های جمجمه‌ای در سطح جهانی مشغول بوده و حدود 60 مقاله علمی در مجلات معتبر جهانی منتشر کرده است.

در حال حاضر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و همچنین عضو فعال انجمن‌های تخصصی جراحی مغز و اعصاب از جمله انجمن جراحان مغز و اعصاب آمریکا نیز است.

مدارک دکتر گیو شریفی

آقای شریفی، از سال 1372 تا 1375 به‌عنوان مدرس دانشگاه آزاد اسلامی در دانشکده علوم پزشکی تهران فعالیت داشته و از سال 1382 به‌عنوان دانشیار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشکده جراحی مغز و اعصاب تهران فعالیت می‌کند.

دکتر شریفی در سال 1378 گواهی‌نامه پزشکی جمهوری اسلامی ایران را کسب کرد و در سال 1383 مدرک اولین بورد ملی تخصص جراحی مغز و اعصاب را اخذ نمود.

همچنین، در سال 1384، این چهره محترم مدرک نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران با شماره 76296 را دریافت نمود.

نفر اول بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب ایران

دکتر شریفی با ارزش‌های پژوهشی برجسته‌ای که دارد، به‌عنوان نفر اول بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب ایران، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محسوب می‌شوند.

فعالیت‌های آن‌ها در حوزه جراحی مغز و اعصاب، به‌ویژه در زمینه جراحی‌های آندوسکوپیک تومورهای مغزی و هیپوفیز و جراحی قاعده جمجمه، به طور بین‌المللی تحسین‌برانگیز بوده است.

دکتر شریفی، به‌عنوان نفر اول بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب ایران، عضو فعال هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

فعالیت‌های بی‌نظیر ایشان در زمینه جراحی مغز و اعصاب، به‌ویژه در زمینه‌های آندوسکوپی تومورهای مغزی و هیپوفیز و جراحی قاعده جمجمه، در سطح بین‌المللی شناخته شده و تحسین‌برانگیز محسوب می‌شود.

نفر اول بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب ایران

دوره‌های تخصصی دکتر گیو شریفی

  • ۱۳۸۹: دوره پژوهشی جراحی آندوسکوپی اندونازال قاعده جمجمه، دانشگاه degli studi di Napoli Federico II، در ناپل، ایتالیا
  • ۱۳۸۸: دوره جراحی ستون فقرات، با همکاری دکتر Paul Heini، در بیمارستان دانشگاه برن، سوئیس
  • ۱۳۸۸: دوره آموزشی جراحی آندوسکوپی مغز، قاعده جمجمه و ستون فقرات، deductive course، در هانوفر، آلمان
  • ۱۳۸۶: دوره جراحی پیچیده ستون فقرات و جراحی صرع، در دانشکده جراحی مغز و اعصاب بیمارستان دانشگاه Thomas Jefferson، فیلادلفیا، پنسیلوانیا، ایالات متحده آمریکا
  • ۱۳۸۶: دوره مراقبت پزشکان در برابر تشعشعات (استفاده‌های غیررادیولوژیک و غیرعروقی فلوروسکوپی)، در دبی، امارات متحده عربی
  • ·       ۱۳۸۵: دوره جراحی استریوتاکتیک، در بیمارستان شهدای تهران، ایران
  • ۱۳۸۵: دوره کامل جراحی ستون فقرات، انجمن جراحی ستون فقرات (AO Spine)، تهران
  • ۱۳۸۵: دوره کایفوسیس معمولی و توازن ساجیتال، در GICD، استانبول، ترکیه
  • ۱۳۸۴: دوره ورتبروپلاستی، در تهران
  • ۱۳۸۴: دوره جراحی ستون فقرات، پرودیسک، انجمن جراحی ستون فقرات ایران، تهران
  • ۱۳۸۳: دوره جراحی آندوسکوپی و ابداع در جراحی قدامی ستون فقرات، انجمن جراحی ستون فقرات ایران، تهران
  • ۱۳۸۳: دوره جراحی مغز استریوتاکتیک و جراحی مغز و اعصاب کاربردی، به مدت دو ماه، در تهران، ایران

تجربیات حرفه‌ای دکتر گیو شریفی

  • انجام اولین جراحی موفق آندوسکوپی کیست آراکنوئید در بطن سوم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران، همراه با انجام مطالعات پژوهشی مرتبط در بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان لقمان حکیم.
  • تأسیس و گسترش کلینیک جراحی صرع مقاوم به درمان به‌عنوان اولین مرکز در دانشگاه شهید بهشتی و ایران، همراه با انجام مطالعات پژوهشی مرتبط در بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان لقمان حکیم.
  • انجام گزینشی امیگدالوهیپوکامپکتومی برای اولین‌بار در بیمارستان لقمان حکیم، دانشگاه شهید بهشتی و ایران.
  • شرکت به‌عنوان مدرس اصلی در اولین برنامه پژوهشی ICU و درد، و ادامه فعالیت‌های تدریسی و پژوهشی در این زمینه تا به امروز.
  • اولین جراحی موفق آندوسکوپی سمپاتکتومی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران، همراه با انجام مطالعات پژوهشی در همکاری با بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان لقمان حکیم و بخش جراحی قفسه سینه بیمارستان مسیح دانشوری.
  • اولین جراحی موفق با روش خلفی – ترنسکلوسال ترانس ولیوم اینترپوسستوم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران.
  • انجام موفقیت‌آمیز روش آندوسکوپی ترانس نازال با راهنمایی تصاویر پزشکی (Image-guided) در درمان تومورهای هیپوفیز و آسیب‌های قدامی جمجمه برای اولین‌بار در ایران، با همکاری بخش ENT بیمارستان رسول اکرم.
  • نخستین جراحی موفق آنوریسم پاراکلونوئید با روش ترانس کلونوئید – ترانس کاورنوس در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران.
  • انجام موفقیت‌آمیز روش آندوسکوپی ترانس فنوئیدال برای درمان آسیب‌های جمجمه و تومورهای هیپوفیز برای اولین‌بار در ایران، با همکاری بخش‌های جراحی مغز و اعصاب و بخش ENT بیمارستان لقمان حکیم.

نظر دکتر گیو شریفی در تأثیر شوخی بر روان انسان

در بحث درباره تأثیر شوخی بر روان انسان، او توضیح می‌دهد: به نظر من تأثیر شوخی بر روان انسان فوق‌العاده است؛ فردی که قادر به شوخی است، عمیقاً درک کرده و زندگی را به زاویه دیگری می‌بیند؛ برعکس افرادی که شوخی را جدی نمی‌گیرند و همه چیز را به‌زور جدی می‌پذیرند، هنوز نفهمیده‌اند که در این دنیا همه چیز ممکن است.

چقدر این مقاله واستون مفید بود؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رایتون ثبت بشه

میانگین امتیازات 4 / 5. تعداد رای های شمرده شد: 1

اولین نفری باشید که به این مقاله رای میده!

زهرا سامره

من با تجربه‌ام به شرکت‌ها از طریق تولید و توسعه محتوا کمک می‌کنم تا کسب‌و‌کار خود را رشد داده و به اهدافشان برسند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا