سرگرمیمهارت های زندگی

علت دعوای زیاد زن و شوهر (پیامدهای آن بر فرزندان)

دلایل اصلی دعوای بین زوجین چیست؟ چه پیامدهایی بر فرزندان دارد؟

دعواهای زیاد بین زن و شوهرها از جمله چالش‌های رایج در زندگی زناشویی است که به دلایل زیادی ایجاد می‌شود. این‌گونه اختلافات نه تنها به سلامت روان و جسم افراد آسیب می‌زند، بلکه بر رابطه زوجین نیز تأثیر منفی می‌گذارد‌. در این مطلب از مجله جوان ایرانی به بررسی علت اصلی کتک‌کاری و دعواهای زیاد زن و شوهر می‌پردازیم.

 

علت دعواهای زیاد زن و شوهر

در این بخش به بررسی علت دواهای زیاد زن و شوهر می‌پردازیم.

مشکلات مالی

یکی از مواردی که باعث ایجاد تنش زیاد بین زن و شوهر می‌شود، مشکلات مالی است. اگر در مورد نحوه خرج کردن پول، پس‌انداز و  هرگونه مدیریت مالی با همدیگر به توافق نرسیده باشید، در طی روز با همدیگر به مشکل خواهید خورد. حتی اگر از نظر اقتصادی در یک سطح نباشید، هم ممکن است بین شما اختلافاتی ایجاد شود.

مقایسه با دیگران

یکی دیگر از مشکلاتی که این روزها در بین زوجین زیاد ایجاد می‌شود، مقایسه همدیگر با دوستان و آشنایان است. اگر زن و یا شوهر همدیگر را با دیگران مقایسه کنند، حس عدم کفایت و ناکافی بودن در طرف مقابل ایجاد می‌کنند و در نتیجه باعث دعواهای زیادی می‌شوند.

حسادت

یکی دیگر از مواردی که باعث ایجاد دعواهای زیاد زن و شوهر می‌شود، این است که یکی از زوجین نسبت به موفقیت‌های همسرش احساس حسادت کند. البته این نوع احساسات معمولاً به دلیل عدم امنیت عاطفی ایجاد می‌شود.

مرور مداوم اشتباهات گذشته

یکی دیگر از مواردی که باعث ایجاد کدورت بین زن و شوهر می‌شود، مرور مداوم اشتباهات گذشته است. این نوع رفتارها نه تنها باعث ایجاد احساس منفی بین آنها می‌شود، بلکه باعث ایجاد اختلافات زیادی خواهد شد.

نداشتن ارتباط صحیح

شما عزیزان باید بدانید که ارتباط نادرست یا کمبود ارتباط مؤثر، باعث ایجاد ناراحتی‌های زیادی بین زن و شوهر می‌شود. حتی برخی از زوجین نمی‌توانند به خوبی با همدیگر صحبت کنند یا احساساتشان را با هم در میان بگذارند. در این صورت بحث‌ها را ناتمام می‌گذارند یا اینکه گفتگو را قبل از اینکه به نتیجه مشخصی برسد تمام می‌کنند. حتی ممکن است یکی از زوجین هیچ تمایلی نداشته باشد تا حرف‌های طرف مقابل را گوش کند، در نتیجه همسر چنین فردی احساس می‌کند که در زندگی به او اهمیتی داده نمی‌شود.

عدم سازگاری جنسی

یکی دیگر از مواردی که باعث ایجاد دعواهای زیاد زن و شوهرها می‌شود، این است که در برقراری ارتباط صحیح درباره مسائل جنسی ناتوان هستند. در واقع این‌گونه زوجین حتی نمی‌توانند در مورد نیازهای جنسی خودشان با همدیگر صحبت کنند. در نتیجه به مرور زمان ناراحتی و نارضایتی بین آنها شکل می‌گیرد.

فشارهای زیاد شغلی

برخی از زوجین ممکن است با مسائل اقتصادی و اجتماعی زیادی درگیر باشند و فشارهای ناشی از محیط کار در آنها زیاد بوده، در نتیجه دچار استرس شوند. این موارد بر کیفیت زندگی زناشویی تأثیر منفی گذاشته و ممکن است در طول شبانه مدام با یکدیگر جر و بحث کنند. در واقع استرس‌های شغلی باعث می‌شود که افراد نتوانند هیچ لذتی از خانواده خودشان ببرند. حتی برخی از افراد توانایی تفکیک مشکلات شغلی از مسائل خانوادگی را ندارند و در نتیجه باعث کدورت می‌شود.

بی‌توجهی به نیازهای عاطفی همدیگر

شما عزیزان باید بدانید که زندگی زناشویی نیازمند مراقبت از نیازهای عاطفی طرف مقابل است. شما باید در طول شبانه روز به همدیگر توجه کنید و تا جایی که می‌توانید به حمایت هم بپردازید.

در حالی که برخی از زن و شوهرها حتی فراموش می‌کنند که همسرشان نیاز به عشق دارد. این‌گونه عدم ابراز محبت و قدردانی باعث ایجاد دلسردی می‌شود. هنگامی که شما نیازهای همسرتان را نادیده می‌گیرید، باعث ایجاد مشکلات عاطفی زیادی در زندگی می‌شود و در نتیجه به مرور زمان بین شما مشاجرات زیادی اتفاق می‌افتد.

اختلاف نظر در تربیت فرزندان

یکی دیگر از دلایل اصلی دعواهای زن و شوهر این است که آنها در مورد نحوه تربیت فرزندان اختلاف نظر دارند. در واقع هر کدام از والدین یک دیدگاه و روش متفاوتی را برای تربیت کودک در نظر گرفته و همین مورد باعث ایجاد تنش‌های زیادی می‌شود. حتی ممکن است برخی از والدین انتظارات متفاوتی از رفتار یا عملکرد فرزندان داشته باشند و در نتیجه باعث ایجاد مشکلات زیادی بین زن و شوهر خواهد شد.

عدم تقسیم وظایف و کارها

در برخی از خانواده‌ها ممکن است زن و شوهر بیرون از منزل کار کنند و هر دو شاغل باشند. این‌گونه زوجین در انجام کارهای خانه مانند شستن ظروف، تمیزکردن خانه، پخت و پز و مواردی از این قبیل ممکن است با مشکل مواجه شوند. به هیچ وجه حتی اگر زوجین شاغل نباشند نباید تمام کارهای خانه بر عهده یک نفر باشد. شما باید هر دو برای زندگی مشترک تلاش کنید و احساس قدردانی خودتان را به طرف مقابل نشان دهید. این احساس باید کاملاً دوطرفه باشد و هیچ‌وقت نباید یکی از زن و شوهرها احساس کنند که بار سنگین‌تری از زندگی را به دوش می‌کشند. اگر این‌چنین نباشد و وظایف کارهای زندگی تقسیم نشود، باعث ایجاد اختلافات زیادی بین زن و شوهر می‌شود.

دعوا بر سر اولویت دادن به خانواده‌ها

یکی دیگر از دلایل دعوا بین زن و شوهرها که آن‌ها را بسیار با همدیگر درگیر می‌کند، بحث در مورد این است که کدام خانواده اولویت بیشتری دارد. هنگامی که شما با همدیگر دعوا می‌کنید، خانواده‌ها نیز با شما درگیر می‌شوند که این مورد باعث می‌شود به زندگی مشترک شما آسیب بیشتری وارد شود. چون یکی از زوجین با خانواده فرد مقابل ممکن است وارد مشاجره شود. حتی باعث می‌شود که احترام بین خانواده و زوجین نیز از بین برود.

ارتباط زیاد با دوستان

یکی دیگر از مواردی که باعث ایجاد کدورت و دعواهای مکرر بین زوجین می‌شود این است که به دلیل ارتباط با دوستان یا هرگونه رفت و آمد با رفقا بین آن‌ها اختلافات زیادی بین آن‌ها ایجاد می‌شود. البته اینکه همسرتان شما را محدود کند و اجازه ندهد شما با دوستان خودتان صحبت داشته باشید، بسیار عمل خودخواهانه‌ای است، اما بهتر است در مورد دلایلی که همسر شما از دوستانتان متنفر است سؤالاتی بپرسید. در صورت تمایل هر دوطرف، دوستان خودتان را تغییر دهید و به طور کلی اجازه ندهید که ارتباط با دوست و رفیق باعث ایجاد دعواهای زیادی شود.

عادت‌های شخصی اشتباه

یکی دیگر از مواردی که باعث دعواهای زیاد بین زن و شوهرها می‌شود، برخی از عادت‌های اشتباه در زندگی شخصی زوجین است. ممکن است برخی از آن‌ها غذا را با صدای بلند بجوند، به تلفن همراه یا فضای مجازی اعتیاد پیدا کرده و وقت‌شناس نباشند. به طور کلی مواردی از این قبیل بسیار آزاردهنده هستند. البته شما باید بدانید که این موضوع آنقدر جدی نیست که آن را نتوانید حل کنید، اما در هر صورت یکی از دلایل جر و بحث زوجین همین مورد است.

ابتلای یکی از زوجین به بیماری‌های روحی

یکی دیگر از مواردی که باعث دعواهای مکرر بین زن و شوهر می‌شود، این است که یکی از زوجین مبتلا به بیماری‌های روحی باشند. ازدواج با فردی که دچار وسواس فکری، استرس بیش از حد و هرگونه بیماری روانی دیگر است، تنش‌های زیادی را در زندگی ایجاد می‌کند. در چنین شرایطی حتماً به مشاور مراجعه کنید و از او درخواست کمک کنید.

الگو گرفتن از رفتارهای والدین

یکی دیگر از مواردی که باعث ایجاد دعواهای زوجین می‌شود این است که فرزندان به طور طبیعی رفتارهای والدین خودشان را الگو قرار می‌دهند. در واقع اگر این‌گونه کودکان شاهد دعواهای والدین باشند، هنگامی که خودشان نیز ازدواج می‌کنند ممکن است این رفتارها را با همسرشان داشته باشند. حتی ممکن است هنگامی که یکی از این زوجین یا هر دو، کودک  بوده‌اند و پدر مادرشان با هم اختلاف داشتند خودشان را مسئول دعوای والدین می‌دانستند. در نتیجه این احساس گناه بر سلامت روان آن‌ها تأثیر گذاشته و باعث می‌شود در بزرگسالی نیز از این‌گونه والدین الگو بگیرند.

عدم تعهد نسبت به یکدیگر

یکی دیگر از مواردی که باعث اختلافات زیادی بین زوجین می‌شود، عدم تعهد و عدم مسئولیت‌پذیری در یک رابطه است‌. شما عزیزان باید بدانید اگر در یک رابطه به همدیگر متعهد باشید، باعث ایجاد اعتماد بیشتر خواهد شد. اما اگر هیچ‌گونه مسئولیتی نسبت به هم نداشته باشید، بنابراین انتظار برای داشتن رابطه گرم و صمیمی هم بسیار دور از ذهن است. شما باید بدانید اگر قصد متأهل شدن دارید یا متأهل شده‌اید، مسئولیت‌هایی در زندگی وجود دارد که باید تا پایانِ با هم بودنتان، به آن‌ها متعهد باشید.

 

آیا دعوای همیشگی بین زن و شوهرها، طبیعی است؟

خیر به هیچ عنوان این مورد خوب نیست که همیشه زوج‌ها با همدیگر دعوا کنند. البته اگر شما و شریک زندگی‌تان همیشه با همدیگر موافق باشید و تمامی مسائل حل نشده باقی بمانند، مطمئن باشید که یک روزی رابطه شما فرو می‌پاشد.

در حقیقت باید زن و شوهر زمانی را اختصاص دهند تا هرگونه احساسات خودشان را شفاف بیان کنند. قبل از اینکه اوضاع شما بدتر شود، مشکلات خودتان را حل کنید. شما باید بتوانید از اشتباهات خودتان به خوبی درس بگیرید و قبل از اینکه این مشکلات موجود در رابطه شما به یک دعوای جنجالی تبدیل شود، آن را حل کنید.

البته دقت کنید اگر همیشه با هم دعوا کنید، در نهایت آن‌قدر از همدیگر ناامید و دلسرد می‌شوید که ممکن است یک روزی بالاخره از همدیگر طلاق بگیرید و هر کدام راه خودتان را بروید.

پیشنهاد ما به زوجینی که همیشه در حال دعوا هستند این است که حتماً به مشاوره مراجعه کنید.

روش گرفتن مچ زن و مرد خیانتکار چگونه است؟ نحوه تشخیص سریع آن را در این مطلب بخوانید»

روش گرفتن مچ زن و مرد خیانتکار

عوارض دعوای زن و شوهر برای فرزندان

از آنجایی که عوارض دعوای زوجین گریبان‌گیر فرزندان نیز می‌شود، در نتیجه سعی کنید در هیچ زمانی نزد کودکان خود با همدیگر بحث نکنید. حتی صدای خودتان را بالا نبرید، زیرا کودکان شما زرنگ هستند و متوجه هرگونه اختلافات بین شما می‌شوند. در این صورت اگر مدام بین بچه‌ها و خودتان دعوا کنید، پیامدهای مخربی دارد که آن‌ها را‌ در ادامه بررسی می‌کنیم.

  • احتمال سیگارکشیدن مشروبات الکلی و مواد مخدر در کودک شما افزایش می‌یابد.
  • معمولاً این‌گونه کودکان اعتماد به نفس کمی دارند.
  • کیفیت رابطه بین والدین در نزد فرزندان کاهش می‌یابد.
  • این‌گونه کودکان معمولاً همیشه نگران طلاق و جدایی والدین خودشان هستند و به دلیل این نگرانی نمی‌توانند؛ مانند سایر همسن و سالان خودشان پیشرفت کنند.
  • اگر پدر و مادر مدام با یکدیگر دعوا کنند، باعث دورشدن خودشان از فرزندان می‌شوند.
  • یک محیط استرس‌زا برای کودک شما فراهم می‌شود که بر سلامت جسم و روان آنها تأثیر منفی می‌گذارد.
  • حتی این‌گونه استرس باعث اختلال در رشد طبیعی کودکان می‌شود.
  • این کودکان معمولاً دچار افسردگی شده و حتی برای ادامه تحصیل با مشکل مواجه می‌شوند.

 

حل دعوا بین زن و شوهر در حضور کودکان

از آنجایی که دعوا بین زن و شوهرها در حضور کودکان می‌تواند آسیب‌های زیادی به سلامت روانی و عاطفی آنها وارد کند، در نتیجه برای جلوگیری از این‌گونه تأثیرات منفی، هنگامی که بین زوجین اختلافی ایجاد می‌شود، بهتر است آن‌ها سریع هرگونه اختلافات بین خودشان را پایان بدهند. در این بخش روش‌هایی برای حل دواهای زن و شوهر در حضور کودکان می‌پردازیم.

اجتناب از هرگونه جر و بحث

سعی کنید از هرگونه بروز تنش و جر و بحث در حضور کودکان جلوگیری کنید. حتی اگر موضوعی برای دعوا و بحث ایجاد می‌شود، سعی کنید آن را به زمان دیگری موکول کنید که فرزندان حضور نداشته باشند.

ایجاد آرامش در فضا

اگر به هر دلیلی بین والدین دعوایی ایجاد شد، زوجین باید بتوانند آرامش خودشان را حفظ کرده تا به وضعیت مطلوبی برسند. در این صورت آن‌ها می‌توانند با فرزندان خودشان به خوبی صحبت کنند و هرگونه احساساتشان را مدیریت کنند.

نشان دادن رفتارهای مناسب

به کودکان خودتان نشان دهید که چگونه می‌توانند با آرامش مشکلاتشان را حل کنند. به عنوان مثال می‌توانید با همسر خودتان آشتی کرده یا اینکه از تکنیک‌های مثبت برای کنترل هرگونه خشم و استرس استفاده کنید. این‌گونه رفتارها به کودکان شما کمک می‌کند تا یاد بگیرند چگونه احساسات خودشان را در شرایط استرس‌زا مدیریت کنند.

حمایت از فرزندان

اگر هرگونه دعوایی بین شما و همسرتان ایجاد شد، سعی کنید با انجام فعالیت‌های مثبت از فرزندان خودتان حمایت کنید تا فضای آرام بخشی در منزل شما ایجاد شود. به عنوان مثال با آنها بازی کنید یا به مطالعه بپردازید. این موارد به فرزندان شما کمک می‌کند تا احساس امنیت بیشتری کنند و سلامت روان آن‌ها کمتر آسیب ببیند.

پذیرش اشتباهات

یکی دیگر از مواردی که برای کاهش تأثیرات منفی دعوا بر فرزندان می‌توانید انجام دهید این است که اشتباهات خودتان را بپذیرید. ‌ در عین حال که اشتباهات را می‌پذیرید به آنها گوشزد کنید که همه افراد ممکن است اشتباه کنند. اما مهم این است که چگونه با این‌گونه مسائل برخورد کنید. این‌ رفتار شما باعث می‌شود که نه تنها فرزندان یاد بگیرند که چگونه مشکلات خودشان را حل کنند، بلکه حس مسئولیت‌پذیری را در آنها پرورش می‌دهید‌.

گفتگوی مناسب با فرزندان

پس از هرگونه دعوا و مشاوره بین زن و شوهرها نیاز است که والدین با فرزندان خودشان به گفتگو بپردازند. به آنها به طور کامل توضیح دهند که ما بزرگترها ممکن است به هر دلیلی با همدیگر بحث کنیم، اما مسئولیت بحث‌های ما بر عهده شما نیست و ما خودمان مشکلاتمان را حل می‌کنیم. در این صورت به فرزندان کمک زیادی می‌کنید تا به درک بهتری از هرگونه تنش و مشاجره برسند.

 

↵ به طور کلی اگر در حضور فرزندان بین والدین اختلاف ایجاد شد، آنها باید این‌گونه دعواها را مدیریت کنند تا تأثیرات منفی کمتری بر سلامت روان فرزندانشان بگذارد.

 

مزایای دعوا بین زن و شوهرها

البته اگر دعواهای بین زن و شوهر به کتک‌کاری نرسد و همچنین بیش از حد نباشد، برای بهینه شدن روابط زوجین مفید است. در این بخش به بررسی مزایای دعوا بین زن و شوهرها می‌پردازیم.

هرچند معمولاً افراد با کسی که دوستش دارند، دعوا نمی‌کنند، اما گاهی اوقات هرگونه دعوا و مشاجره نشان دهنده این است که واقعاً به فرد مقابل اهمیت می‌دهید. شما می‌توانید از میان این تفاوت‌ها به نکات مثبتی برسید و قوی‌تر و متعهدتر از همیشه رابطه را ادامه دهید. در واقع هرگونه بحث بین شما نشان دهنده این است که رابطه شما ارزش جنگیدن دارد‌. شما قصد دارید از همدیگر مراقبت کرده و در نتیجه عاشق هم هستید.

 

از آنجایی که مشاجره راهی برای ابراز خشم و ناامیدی است، در نتیجه این‌گونه مشاجره‌ها و دعواها به شما اجازه می‌دهد که احساسات و نظرات خودتان را بیان کنید. شما باید بدانید که زندگی زوجین فراز و نشیب‌های زیادی دارد. اگر شما بتوانید از این رابطه و پستی و بلندی‌ها، سربلند بیرون بیایید، بخش مهمی از چالش‌های یک رابطه را پشت سر گذاشته‌اید.

 

یکی دیگر از دلایل خوب بودن دعوا بین زن و شوهرها این است که آنها مجبور می‌شوند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. در واقع ارتباط باز و صادقانه برای هر رابطه سالمی ضروری است. اما برخی از زوجین به سختی با همدیگر صحبت می‌کنند. این‌گونه دعواها باعث می‌شود که شما بتوانید به حرف‌های طرف مقابل گوش دهید. در پایان اختلافات خودتان را به طور مؤثرتری حل کرده و همدیگر را بهتر درک کنید.

 

هرگونه مشاجره بین زوجین ممکن است باعث حل شدن مشکلات زناشویی شود. در واقع هنگامی که شما با فرد مقابل بحث می‌کنید باعث می‌شود که به طور متفاوتی در مورد مسائل مختلف فکر کنید و برای حل مشکل خودتان راه حل‌های خلاقانه‌ای ارائه دهید.

راهکارهای مقابله با منفی گرایی در رابطه چگونه است؟ نحوه رسیدن به آرامش را در این مطلب بخوانید:

راهکارهای مقابله با منفی گرایی در رابطه

نظرات مردم در مورد دعواهای زیاد زن و شوهرها

در این بخش به بررسی نظرات مردم در مورد دعواهای زیاد بین زوجین می‌پردازیم.

♦ یکی از افراد پیام داده که من ۱۶ سال سن دارم. از زمانی که یادم می‌آید، پدر مادرم با همدیگر دعوا داشتند. من واقعاً منطق آن‌ها را متوجه نشدم. اما دیگر خسته شده‌ام و روی اعصابم هستند. نمی‌دانم چه کاری باید انجام دهم.

پاسخ این است که دوست عزیز شما بهتر است به کتابخانه بروید و آنجا درس بخوانید. هم در پیشرفت شما تأثیر می‌گذارد، هم اینکه باعث آرامشتان شده و انرژی منفی به شما نمی‌رسد. شما هیچ وظیفه‌ای ندارید بین والدینتان میانجی‌گری کنید. آن‌ها دو فرد بالغ هستند، امیدواریم که بتوانند مشکلات خودشان را حل کنند.

 

♦ فرد دیگری پیام داده که من دختری ۱۷ساله هستم. به روش سنتی ازدواج کردم. ۲ سال است که با همسرم ازدواج کردم و در مورد همه چی با همدیگر دعوا داریم. او حرف‌های من را کاملا نادیده می‌گیرد و فقط می‌گوید حرف حرف خودش است.

 

یکی دیگر از افراد پیام داده که من ۱۲ سال سن دارم. پدر مادرم همیشه با همدیگر دعوا می‌کنند، آن‌قدر که من همیشه به خودکشی فکر می‌کنم. پیشنهاد من به خانواده‌ها این است که اگر مدام با یکدیگر جر و بحث می‌کنید، حتماً به مشاوره مراجعه کنید تا فرزندان شما در حد من آسیب نبینند‌.

 

♦ فرد دیگری پیام داده که من و همسرم پس از گذشت ۵ سال و بچه‌دار شدن، هر روز با همدیگر دعوا می‌کنیم. هنگامی که فرزندم گریه می‌کند، همسرم من را سرزنش کرده و به من می‌گوید که چرا به بچه من توجه نمی‌کنی. در کل با آمدن بچه اخلاق همسر من عوض شد و مدام جر و بحث می‌کند. اگر امکان دارد مرا راهنمایی کنید.

 

پاسخ این است که دوست عزیز ممکن است همسر شما با آمدن بچه احساس کند به او کم توجهی و شده و اهمیت زیادی به او نمی‌دهید. حتماً به همسرتان بیشتر توجه کنید و اگر دعوای بین شما حل نشد، حتماً به تراپیست مراجعه کنید.

 

♦ فرد دیگری پیام داده که من یک سال و نیم است که عروسی کردم و در خانه مادر شوهرم زندگی می‌کنم. هر وقت که ما دعوا می‌کنیم، خانواده شوهرم وساطت می‌کنند. حتی شوهرم مرا کتک می‌زند. واقعاً دیگر نمی‌دانم در این زندگی چه کار باید انجام دهم که خودم را رها کنم.

 

♦ فرد دیگری پیام داده که آدم لجباز و یک دنده به هیچ وجه درست نمی‌شود. من ۲۰ سال با چنین فردی زندگی کردم. فقط با همدیگر جنگ و دعوا داشتیم. بنابراین اگر شما همسر لجبازی دارید باید بدانید که با آمدن بچه بدتر خواهد شد. پس تا دیر نشده خودتان را رها کنید و به تراپیست مراجعه کنید.

 

نتیجه‌گیری

برای اینکه میزان دعواهای بین زن و شوهر کاهش یابد، نیاز است که هر دوی آنها به درک عمیقی از یکدیگر برسند. فراموش نکنید که احترام و محبت به همدیگر باعث ارتباط مؤثر می‌شود و در نتیجه به کاهش اختلافات کمک کرده و پیوند زناشویی را به خوبی تقویت می‌کند. در این مطلب از مجله جوان ایرانی علت دعواهای زیاد زن و شوهر را بررسی کردیم. اگر شما عزیزان نیز هرگونه تجربه‌ای در این مورد دارید می‌توانید در انتهای مقاله بخش نظرات پیام خود را با ما و سایر مخاطبان جوان ایرانی در میان بگذارید.

منابع:

https://altdivorcesolutions.com/what-are-the-most-common-arguments-between-married-couples/

https://newbreak.church/5-insights-on-relationships/?

gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3Na5BhAZEiwAzrfagHCiqbS5cMzcfaxnYAzPJc8groU5DeLla7qS1nYzeco97JhrhIzeihoCZhcQAvD_BwE

https://sariehlawoffices.com/blog/what-are-the-most-common-arguments-between-married-couples/

https://altdivorcesolutions.com/what-are-the-most-common-arguments-between-married-couples/

https://www.scienceofpeople.com/couples-fight/

چقدر این مقاله واستون مفید بود؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رایتون ثبت بشه

میانگین امتیازات 4.6 / 5. تعداد رای های شمرده شد: 48

اولین نفری باشید که به این مقاله رای میده!

بهار علیزاده

همیشه بهترینِ خودم، خاص و منحصر به فرد! دیجیتال مارکتینگ و سئو نظرمه. زندگی برای من مسابقه نیست! از مسیر لذت می‌برم... راز خوشحالیِ من: کمک به دیگران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا