هادی چوپان کیست؟ (بیوگرافی گرگ ایرانی)
بیوگرافی هادی چوپان: بررسی افتخارات + زندگی شخصی
مطمئناً تابهحال اسم هادی چوپان به گوشتان خورده. در این محتوا میخواهیم بررسی نماییم و ببینیم هادی چوپان کیست؟
هادی چوپان که امروزه با لقب گرگ ایرانی شناخته شده، از سال ۹۰ تا ۹۵ بهعنوان عضو ثابت تیم ملی بدنسازی ایران فعالیت کرده است.
او تا به امروز در رقابتهای داخلی و بینالمللی حضور داشته و با کسب عناوین مختلف، بهعنوان بهترین بدنساز تاریخ آسیا شناخته شده است.
اندام ورزیده و فیزیک خوشفرم هادی چوپان او را به یکی از خوش استایلترین بدنسازان دنیا تبدیل میکند. هادی چوپان با این اندام ورزیده توانسته به دومین ورزشکار آسیایی تاریخ بعد از سمیر بنوت تبدیل شود.
بیوگرافی هادی چوپان
هادی چوپان، بدنساز ایرانی، در ۴ مهر ۱۳۶۶ روستای ابنو شهرستان بیضا در شیراز به دنیا آمد. او از سال ۷۹ و در سن ۱۳ سالگی وارد ورزش پرورش اندام شد. خانوادهاش از خانوادههای پرجمعیت است. آنها ۶ برادر و خواهر هستند.
به گفته خودش، خانوادهاش از خانوادههای فقیر بوده و او با ترک تحصیل در مقطع دیپلم، ملزم به انجام گچکاری در دوران نوجوانی شده است.
دوران کودکی و نوجوانی هادی چوپان
هادی چوپان، از جوانی به فعالیت در ورزش و گچکاری کنار برادر بزرگترش حسن پرداخت. برادری که همیشه استاد و الگویی برای هادی در مسیر بدنسازی بوده است.
حسن که همواره او را تشویق میکند، نقش مهمی در ورود هادی در دنیای ورزش داشته است. در دوران کودکی، هادی با چالشهایی نظیر ضعف شنوایی گوشهای خود شد، اما این موانع هیچگاه مانع تحقق اهداف بزرگش در زندگی او نشدند.
زندگی شخصی هادی چوپان
هادی چوپان چند سال پیش ازدواج کرد و اکنون دو فرزند به نامهای محمد حافظ و نادیا دارد. او با ۱۸ سال فعالیت مستمر در رشته بدنسازی، در این مسیر با شکستها و پیروزیهای بسیاری مواجه شده ولی همواره به یک اصل اعتقاد دارد: هرگز دست از تلاش برندار.
اعتقاد دارد که هیچگاه در برابر زندگی و چالشهای آن تسلیم نخواهد شد. او بارها به دیگر ورزشکاران بهعنوان یک الگوی انگیزشی اشاره کرده و در دید دیگران بهعنوان گرگ ایرانی شناخته میشود.
هادی چوپان با تلاشهای فراوان و مشارکت در مسابقات بینالمللی، مرکز قدردانی و توجه رسانهها در دنیای بدنسازی قرار گرفته است.
وی تا چند سال پیش به دلیل مشکلات ویزا قادر به شرکت در مسابقات مستر المپیا 2018 نشد. او همچنان بهعنوان گرگ ایرانی شجاع و پرتلاش در دنیای ورزش شناخته شده است.
پیشرفت حرفهای هادی چوپان
در سال ۷۹، هادی چوپان با تشویق برادرش به دنیای پرورش اندام و بدنسازی وارد شد. او تنها در سه سال فعالیت، افتخار قهرمانی مسابقات استان فارس و کسب مقام سوم در مسابقات کشوری را به دست آورد.
با آغاز حرفهای شدن، هادی چوپان با مربیان مختلف همکاری کرد. جمشید اوجی بین سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۷ بهعنوان مربی اصلی او بود و هانی رامبد نیز از ۱۳۹۶ تا زمان قهرمانی مستر المپیا به او کمک کرد. علی نعمتی بهعنوان مربی از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶، تأثیر بسزایی در موفقیتهای هادی چوپان گذاشت.
فعالیت چوپان در کشتی و بوکس
قبل از ورود به دنیای بدنسازی، هادی در ورزشهای بوکس و کشتی فعالیت میکرد. آسیبهای جسمی که از این ورزشها به او وارد شد و کاهش قدرت شنوایی او را تحتتأثیر قرار داد.
افتخارات هادی چوپان
هادی چوپان، بزرگترین بدنساز تاریخ ایران و آسیا به شمار میرود و در دوران اوج حرفهای خود دستاوردهای چشمگیری کسب کرده است. کسب مدال طلای مستر المپیای ۲۰۲۲ که او را در تاریخ پرورش اندام ایران جاودانه میکند، افتخارات دیگری دارد مانند:
- ۱۵ مدال طلای استانی شامل استان فارس و تهران
- · ۶ مدال کشوری از جمله ۳ مدال طلای، ۲ نقره و ۱ برنز
- مقام دوم در مسابقات جهانی ۲۰۱۲
- کسب مقام اول در مسابقات اوورال آسیا ۲۰۱۳
- مقام اول در مسابقات آسیایی ۲۰۱۳
- کسب مقام اول در مسابقات جهانی در سه سال متوالی از ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵
- مقام دوم در مسابقات گرَند پری ۲۰۱۷
- کسب مقام اول در مسابقات اورال مستر المپیا ۲۰۱۷
- مقام دوم در مسابقات شروکلاسیک ۲۰۱۷
- کسب مقام دوم در مسابقات سن مارینو ۲۰۱۷
- مقام اول در مسابقات گرَند پری کره جنوبی ۲۰۱۸
- کسب مقام اول در مسابقات مستر المپیای پرتغال ۲۰۱۸
- مقام دوم در مسابقات دبی اکسپو ۲۰۱۸
- کسب مقام اول در مسابقات ونکوور پرو کانادا ۲۰۱۹
- مقام سوم در مستر المپیا ۲۰۱۹
- کسب مقام چهارم در مستر المپیا ۲۰۲۰
- مقام سوم در مستر المپیا ۲۰۲۱
- کسب مقام اول در مستر المپیای ۲۰۲۲
هادی چوپان در مَستر المپیا 2023
مَستر المپیا 2023 همان مسابقات حرفهای و بینالمللی پرورش اندام مردان، هر سال توسط فدراسیون جهانی بدنسازی و تناسباندام (IFBB) برگزار میشود. امسال این مسابقات به میزبانی شهر اورلاندو واقع در ایالت فلوریدای آمریکا بود.
هادی چوپان به همراه درک لانسفورد و سامسون دائودا توانسته بودند به این مسابقات راه پیدا کنند. در روز 14 آبان با یکدیگر به رقابت پرداختند و در انتها درک لانسفورد آمریکایی به مقام قهرمانی رسید و هادی چوپان دوم شد. چوپان بعد از اعلام رأی داوران و دریافت مدال به دلیل ناراحتی، سکوی مسابقات را ترک کرد.