درمان خانگی سوزش ادرار در کودکان + زنان و مردان
درمان سوزش ادرار در خانه بعد از نزدیکی + در مردان، زنان + کودکان
سوزش ادرار که با عنوان Dysuria نیز شناخته میشود، یک مشکل رایج در آقایان و به خصوص در زنان است که میتواند در دورههای مختلفی از جمله پس از نزدیکی و یا در اثر ابتلا به بیماریهای عفونی ایجاد شود. این مشکل میتواند در اثر عدم رعایت نکات بهداشتی در رابطه جنسی، بیماریهای عفونت و التهاب مجرای ادراری، حساسیت و غیره رخ دهد. در این مقاله با ما باشید تا باهم به بررسی کامل درمان سوزش ادرار، چیستی و علل ایجاد آن ردازیم.
درمان سوزش ادرار بعد از نزدیکی
دردهای مختلفی که بعد از رابطه جنسی ممکن است برای افراد ایجاد شوند، شامل سوزش ادرار است که این مشکل میتواند بیشتر برای خانمها اتفاق بیفتد. به منظور درمان سوزش ادرار در این حالت میتوان راهکارهای مختلفی را ارائه نمود. سوزش ادرار بعد از نزدیکی سبب میشود تا در هنگام اجابت مزاج، سوزش دردناکی ایجاد گردد که بسیاری از افراد را از داشتن رابطه جنسی ناامید میکند. قبل از بیان درمان سوزش ادرار، به علل آن میپردازیم که به شرح زیر هستند:
- حساسیت به لاتکس: یکی از موادی که در ساخت کاندوم برای جلوگیری از انتقال بیماری و عفونت استفاده میشود، لاتکس است که اگر فرد به آن حساسیت داشته باشد، میتواند منجر به عوارضی مانند خارش، سوزش در این قسمت گردد.
- رابطه جنسی نامناسب: در این خصوص اگر رابطه جنسی در یک وضعیت بهداشتی انجام نشود، منجر به آلودگی میکروبها و باکتریها در زنان شده و میتواند به قسمت مجرای ادراری منتقل شود که در نهایت ما شاهد ایجاد عفونت در مجراهای کلیه و مثانه هستیم.
دلایل دیگری در این زمینه استفاده از ابزارهای نامناسب جلوگیری، عفونتهای قارچی در ناحیه تناسلی زنان، حساسیت به مایع منی است. درمان سوزش ادرار را به 2 دسته تقسیم میکنیم. دسته اول راههایی برای جلوگیری از انجام این اتفاق وجود دارد که میتوانید آن را انجام دهید، از جمله:
- ادرار قبل از رابطه جنسی،
- شستشوی کامل ناحیه تناسلی قبل و بعد از انجام رابطه که این کار را با آب و صابون انجام دهید. (برای جلوگیری از خشکی قسمت واژن لازم است از مواد باکیفیتتر استفاده کنید و داخل آن نیازی به شستشو با صابون ندارد)،
- مصرف مایعات و هیدراته نگه داشتن بدن،
- استفاده از لوازم باکیفیت و بهداشتی رابطه جنسی، عدم استفاده از دیافراگمها و اسپرمکشها،
- استفاده از ژلهای محلول در آب برای لغزندگی و یا ایجاد رطوبت، برای ایجاد رطوبت طبیعی میتوانید قبل از رابطه جنسی به معاشقه بپردازید،
- عدم استفاده از لوازم بهداشتی معطر،
- شستشوی آلت تناسلی از جلو به عقب در حالتی که از مقعد میکروبها وارد قسمت جلویی نشوند،
- عدم نگاه داشتن ادرار و استفاده از لباسهای نخی و گشادتر که در درمان سوزش ادرار موثر است.
درمان سوزش ادرار در قسمت دوم شامل راهکارهای خانگی میباشد. توجه کنید که اگر شرایط شما وخیم است، بایستی به پزشک مراجعه کنید:
- مصرف مایعات تا حد توان که میتواند به کاهش درد و عفونت کمک کند،
- مصرف آنتی بیوتیکهای طبیعی مانند سیر، جعفری، زنجبیل و بابونه که در دفع عفونت کمک میکند،
- استفاده از مواد مغذی دارای ویتامین C برای کمک به سیستم ایمنی بدن مانند پرتقال، کیوی، گریپ فروت، لیمو،
- استفاده از مواد ادرار آور مانند خیار، اسفناج، شنبلیله، چغندر،
- خشک نگاه داشتن واژن و قسمت تناسلی که میتواند در جلوگیری از ایجاد محیطی مناسب برای رشد باکتری و انواع قارچها اقدام بسیار موثری باشد،
- عدم استفاده از لباسهای تنگ،
- استفاده از تخم گشنیز به خاطر خواص ضد باکتری آن که میتواند در درمان سوزش ادرار به شما کمک کند،
- یکی از روشها استفاده از سرکه سیب است که در وان حمام استفاده میشود و میتواند برای درمان سوزش ادرار (حذف قارچها و باکتریها) موثر باشد. در این حالت میتوانید 2 لیوان سرکه سیب را در وان پر نموده و بگذارید تا 20 دقیقه مخلوط شود،
- همچنین از ترکیب عسل، آب گرم و نیز سرکه میتوانید به عنوان خوراکی استفاده نمایید.
درمان سوزش ادرار در زنان
در مورد درمان سوزش ادرار در زنان ابتدا باید بدانید که منظور از این مشکل، تکرر دفعات ادرار باشد، بلکه منظور سوزش در هر بار ادرار است. سوزش ادرار یک نشانه است که بیانگر اختلال در سلامت افراد میباشد. مردان و زنان در هر سنی ممکن است ادرار دردناکی را تجربه کنند. در زنان شایعتر است. عفونتهای دستگاه ادراری که با عنوان UTIs شناخته میشوند، معمولا با سوزش ادرار همراه هستند. سایر افرادی که احتمال مبتلا شدن به سوزش ادرار در آنها بالا است، دستههای زیر هستند:
- زنان حامله،
- مردان و زنان مبتلا به دیابت،
- مردان و زنان مبتلا به هر نوع بیماری مثانه.
در مورد علل سوزش ادرار در زنان میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- عفونت مثانه (سیستیت)،
- عفونت واژن، خشکی واژن، عوارض خشکی واژن،
- سرطان میزراه،
- عفونت مجاری ادراری،
- اندومتریت و سایر علل خارج از دستگاه ادراری، از جمله دیورتیکولوز و دیورتیکولیت،
- التهاب مثانه یا مجرای ادرار (اورتریت). در این حالت باید بدانید که مجرای ادرار شما لولهای است که از دهانه پایینی مثانه شروع میشود و از بدن شما خارج میگردد. التهاب معمولاً در اثر عفونت ایجاد میشود.
- این التهاب همچنین میتواند در اثر مقاربت جنسی، دوش، صابون، دستمال توالت معطر، اسفنجهای ضد بارداری یا اسپرم کشها ایجاد شود.
راه حل کلی درمان سوزش ادرار بستگی به علت درد/احساس سوزش شما دارد. اولین قدم در درمان سوزش ادرار آن است که مشخص شود آیا ادرار دردناک شما ناشی از عفونت است یا التهاب، عوامل غذایی در این مشکل دخالت دارند یا مشکلی در مثانه یا پروستات. با توجه به این مطلب در مورد درمان سوزش ادرار میتوان گفت:
- عفونتهای دستگاه ادراری را میتواند با تجویز پزشک از طریق آنتی بیوتیکها درمان کرد. اگر درد شما شدید باشد، ممکن است فنازوپیریدین (یک قرص ضد درد ادراری) برای شما تجویز شود. در خصوص این دارو توجه کنید که این دارو ادرار شما را قرمز مایل به نارنجی میکند و میتواند لباس زیر را لکه دار کند.
- برای حالتی که التهاب از طریق تحریک پوست ایجاد میشود، میتوان این مشکل را با دوری از این علت برطرف نمود.
- سوزش ادرار ناشی از یک بیماری زمینهای مثانه یا پروستات با درمان بیماری زمینهای برطرف میگردد.
- در کنار این موارد، چندین مرحله وجود دارد که میتوانید برای کاهش ناراحتی ادرار دردناک انجام دهید، از جمله نوشیدن آب بیشتر یا مصرف داروهای بدون نسخه برای درمان سوزش ادرار. سایر درمانها نیاز به داروهای تجویزی دارند. اگر مکرر عفونت ادراری دارید، پزشک میتواند به شما کمک کند تا علت را پیدا کنید.
درمان عفونت واژن خانگی + طب سنتی و دوران بارداری را در این قسمت مطالعه کنید.
درمان سوزش ادرار در آقایان
همچنین عواملی که میتواند سبب ایجاد سوزش ادرار در آقایان شود شامل موارد زیر هستند:
- اورتریت که به مفهوم عفونت در قسمت پیشراه ادرار در مثانه است، این علت امروزه در جوانانی که در فعالیت جنسی هستند بیشتر رخ میدهد،
- اپیدیدیمیت که به مفهوم عفونت در قسمت لوله پشت بیضه است، این مشکل معمولا نادر است ولی میتواند در مردان مسن رخ داده و مشکل جدی را برای آنها ایجاد نماید،
- التهاب و یا عفونت که در قسمت پروستات رخ دهد،
- خودارضایی، شست و شوی همیشگی قسمت ناحیه تناسلی که میتواند با مواد شوینده و صابون انجام شود از جمله علل ایجاد مشکل در درمان سوزش ادرار است،
- عفونت ادراری علت دیگر در ایجاد سوزش ادرار است که میتواند ناشی از اختلالات و بزرگی پروستات در بدن باشد،
- استفاده از ژلهای اسپرم کش،
- استفاده موضعی از لوبریکانتها.
برای درمان سوزش ادرار، پزشک باید به درمان مجرای ادراری پرداخته و آزمایش ادرار نیز لازم است. برای درمان سوزش ادرار مردان میتوانید به موارد و روشهای زیر توجه کنید:
- معمولا عفونتهای ادراری که برای آقایان ایجاد میشوند، کمتر رایج و خطرناکتر است. یک راه استفاده از آنتی بیوتیکها است که بعد از نتیجه آزمایش ادرار استفاده میشود. عدم درمان به موقع میتواند منجر به پخش شدن عفونت شود که در مجرای ادراری و تشدید عفونت را به همراه دارد.
- مورد دیگر آن است که شریک جنسی درمان شود که در این حالت اگر سوزش ادرار ایجاد شده به واسطه عفونت منتقله باشد، بایستی به مدت 7 روز از شروع درمان آنتی بیوتیکی آن و تا زمانی که بهبودی کامل حاصل شود، رابطه جنسی پرهیز گردد.
- استفاده از مایعات، استراحت به میزان مناسب، استفاده از مسکنها و تب برها میتواند در این زمینه در درمان سوزش ادرار موثر باشد.
پزشک شما برای درمان این مشکل میتواند با توجه به تشخیصی که دارد، سوالاتی را مطرح کند از جمله آنکه این اتفاق به مرور ایجاد شده یا ناگهانی است، تعداد آن، زمان احساس این درد سوزش، علائم دیگر مانند تب، درد در قسمت پهلو، آهسته جاری شدن ادرار، چگونگی ادرار، رنگ، چرک و یا خون در ادرار که میتواند به تشخیص و علتیابی درمان سوزش ادرار کمک نماید.
درمان سوزش ادرار در طب سنتی
از جمله راهکارهای خانگی و طب سنتی که برای این مشکل بیان شده است، میتوان به موارد زیر اشاره نمود که به شرح زیر میباشد:
- یکی از توصیههایی که همواره بین شده است، توصیه به نوشیدن آب است که میتواند به شم کمک کند تا سموم و باکتریهای موجود در بدن را دفع کنید.
- شما میتوانید از ترکیب عسل و سرکه سیب خام استفاده کنید. در این حالت بایستی یک قاشق چای خوری عسل خام را به همراه همین مقدار سرکه سیب خام در یک لیوان آب گرم اضافه نموده و سپس به مدت 2 بار در روز آن را بنوشید.
- 1 یا 2 فنجان سرکه سیب میتواند برای درمان سوزش ادرار مفید باشد که در این حالت این مقدار را به وان پر از آب اضافه کرده و در مدت 20 دقیقه حداکثر در آن دراز بکشید. این کار به صورت روزمره یکبار انجام شود تا بهبود حاصل گردد.
- مورد دیگر، استفاده از 2 – 3 فنجان ماست ساده است. در کنار این روش، شما میتوانید از ماست در پد بهداشتی استفاده کرده و آن را بر روی واژن خود بگذارید.
- استفاده از آب نارگیل تازه و سبز میتواند 2 – 3 مرتبه در روز از روشهای درمان خانگی سوزش ادرار باشد.
- یکی دیگر از توصیههایی که در بخش درمان سوزش ادرار بیان شده است، آن است که آب هویج را برای رفع عفونت ادراری مصرف کنید که در این حالت بایستی آب هویج تازه را به مقدار نصف فنجان میل کنید (3 مرتبه در روز).
- شما میتوانید 1 عدد لیموترش را با 1 لیوان آب ولرم ترکیب نموده و آن را با 1 قاشق چای خوری عسل میل نمایید. این ترکیب بایستی در صبح، هر روز با شکم خالی مصرف شود.
- در مورد دیگر، شما میتوانید 1 قاشق عسل خام را به همراه 1 قاشق غذاخوری خمیر (به صورت له شده) استفاده نموده و آن را روزی یک مرتبه بخورید.
- شما میتوانید 1 لیوان آب ولرم یا شیر را با 1 قاشق غذاخوری آب زنجبیل ترکیب نموده و هر روز از آن بنوشید. مورد دیگر آن است که میتوانید 1 – 2 لیوان از چای زنجبیل استفاده نمایید.
- شما میتوانید 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز را به همراه 1 لیوان آب جوشانده ترکیب نموده و بگذارید تا وقتی خنک شد، از آن روزی 2 بار استفاده نمایید (آن را صاف کنید)
توجه کنید راهکارهای درمان سوزش ادراری که در این قسمت بیان شد، یک راهکار جانبی است و بایستی در صورتی که علائم آن ادامه یابد، برای درمان آن با پزشک اقدام کنید.
درمان سوزش ادرار همراه با خون
مشاهده خون در ادرار میتواند نشانههای مختلفی باشد و همچنین در علائم سوزش ادرار ذکر شده است. ابتدا باید بگوییم که وجود خون در ادرار میتواند نشانههای مشکلات زیر باشد که عبارتند از:
- عفونت مجاری ادراری که در اثر ورود باکتری به قسمت میزراه ایجاد میشود،
- بیماری کلیوی که در این حالت میتواند ناشی از بیماری سیستمی مانند دیابت و … باشد،
- سنگهای مثانه که با ایجاد انسداد و یا زخم در اعضای داخلی میتواند همراه باشد،
- آسیب کلیوی که در اثر جراحت فیزیکی منجر شود،
- آسیب مثانه که میتواند با علائمی همچون درد در هنگام لمس، خم شدن و … همراه باشد،
- ورزش شدید،
- کم خونی داسی شکل،
- سندرم آلپورت،
- مواد و داروها،
- سرطان،
- خونریزی قاعدگی،
- هموفیلی.
برای درمان سوزش ادرار با خون میتوان ابتدا به آزمایش ادرار اشاره نمود که در این حالت بایستی تعداد گلبولهای خون در هر واحد اندازهگیری بیشتر از 3 تا باشد. سپس باید IVP انجام شود که یک آزمون رادیولوژی از کلیه است. این آزمون در کودکان از طریق سونوگرافی و VCUG انجام میگردد. سیستوسکوپی سومین گامی است که در درمان سوزش ادرار انجام میشود و قسمت داخلی مجرا و مثانه دیده میشود.
- در صورتی که مشکلات از سنگ کلیه باشد، باید این موارد حذف شود و یا آنکه با روشهای مرتبط، به قسمتهای ریزتر تبدیل شوند.
- ممکن است دارو موجب خون در ادرار و سوزش شود که باید بنا به تشخیص پزشک مصرف آن قطع شود.
- در صورت جراحت فیزیکی، باید با درمان و استراحت این عامل برطرف شود.
- درمان دارویی برای زمانی که وجود خون در ادرار به دلیل عفونتهای ویروسی باشد و یا از طرق جنسی منتقل شده است، انجام میگیرد.
- عفونت دستگاه ادراری عامل متداول در وقوع این مشکل است که بایستی توسط پزشک بررسی و برطرف شود. این عامل میتواند با علائمی مانند تکرر ادرار، ادرار بدبو، فوریت و درد در قسمتهایی مانند زیردل و پهلو ایجاد شود.
درمان سوزش ادرار در کودکان
از جمله مشکلاتی که ممکن است در کودکان ایجاد شود، سوزش ادرار و آسیبها در این زمینه است که در کودکان ممکن است بیان نشود. در این حالت بایستی علاوه بر متقاعد کردن کودکان به بیان اینگونه مسائل و علائم، بایستی برای درمان سوزش ادرار اقدام کرد.
دلایل عفونت در کودکان میتواند به شرح زیر باشد:
- نحوه نادرست تمیز کردن اندام تناسلی به خصوص در دختران که به علت فاصله نزدیک با مقعد و آلت تناسلی است،
- سندرم اختلال دفع،
- یبوست،
- برگشت ادراری،
- از جمله علل مهم دیگر در ایجاد اختلال و عفونت در ادرار، عدم تعویض سریع و مناسب پوشاک کودکان است که باعث انتقال آلودگی در مجاری ادراری میشود،
- همچنین تخلیه مثانه یکی از علل ایجاد عفونت ادراری در کودکان است.
درمان سوزش ادرار در کودکان بایستی اب توجه به نوع و ریشه بیماری، از طریق آنتی بیوتیک، آزمایش ادرار، تشخیص نهایی توسط پزشک انجام گردد.
درمان سوزش ادرار در کودکان دختر
درد سوزش هنگام تماس ادرار با پوست تحریک شده اطراف واژن یا مجرای ادرار. درد حین ادرار به دلیل تحریک پوست در دختران (تحریک پوست ناحیه تناسلی) بیشتر از پسرها رخ می دهد. یکی دیگر از دلایلی که میتواند عامل رایج بودن سوزش ادرار و عفونت ادراری در دختران باشد، کوتاه بودن مجرای میزراه در دختران است که سبب میشود تا عوامل مخرب بیرونی از جمله میکروبها، راحتتر به قسمت مثانه و داخل بدن برسند و میتواند موجب عفونت شود.
استفاده از راههای پیشگیری، استفاده از درمانهای خانگی و نیز مراجعه به پزشک و آموزش شیوه صحیح بهداشت به خصوص در هنگام اجابت مزاج برای دختران میتواند در درمان سوزش ادرار و عدم تکرار عفونتهای از این قبیل بسیار مهم باشد.
درمان سوزش ادرار در بارداری
بحث تکرر ادرار با سوزش آن دو مقوله متفاوت است. در دوران بارداری نباید فرد در هنگام اجابت مزاج خود، درد بکشد وگرنه این میتواند نشانهای از عفونت دستگاه ادراری او باشد و طبق آمارها، در حدود 7 درصد از افراد به این مشکل دچار شدهاند. از جمله عللی که میتواند موجب این مشکل و عفونت ادراری گردد، میتوان گفت:
- واژینو باکتریال: ایجاد این بیماری به علت عدم تعادل در باکتریهای طبیعی است که در قسمت واژن وجود دارند. این مشکل میتواند سبب سوزش و درد در دفع ادرار شود.
- عفونتهای مقاربتی: یکی دیگر از مواردی که میتوان در این زمینه بیان کرد، عفونت از طریق رابطه جنسی است.
- تبخال ناحیه تناسلی
- انسداد مکانیکی
در مورد درمان سوزش ادرار در بارداری میتوان گفت:
- ابتدا بایستی به پزشک مراجعه کنید. ممکن است پزشک برای شما آنتی بیوتیک تجویز نماید.
- سپس بایستی مشخص شود که آیا دچار UTI هستید یا خیر. این مشکل یعنی عفونت ادراری سبب خواهد شد تا در صورت عدم جلوگیری از آن، قسمتهای دیگر نیز دچار مشکل شوند.
- عفونت مقاربتی نیز باید تشخیص داده شود و باید در این صورت، هم شما و هم شریک زندگیتان در درمان و رهایی از این نوع عفونت قرار بگیرید. استفاده از آنتی بیوتیکها میتوانند بسیار موثر باشند.
توجه کنید که در زمان وقوع این مشکل، نباید ادرار خود را نگه دارید یا باکتریها را از طریق ناحیه تناسلی به صورت نادرست پاک کنید.
درمان خانگی سوزش ادرار
از جمله راهکارهای درمان سوزش ادرار به صورت خانگی میتوان گفت:
- استفاده از کمپرس آب گرم: شما میتوانید برای تسکین درد خود، کاهش فشار مثانه از گرمای کمپرس آب گرم استفاده کنید.
- جوش شیرین: استفاده از این ماده که ترکیب قلیایی دارد، میتواند از اسید ادرار شما کاسته و مشکل سوزش ادرار را کمتر کند.
- ماست پروبیوتیک: شما میتوانید از این ماده برای دورکردن باکتریهایی که مضر هستند استفاده کنید که در درمان سوزش ادرار موثر است. برای استفاده بایستی 2 – 3 فنجان ماست را بخورید.
- زنجبیل: یکی دیگر از مواردی که میتوانید برای حذف عفونت خود استفاده نمایید، زنجبیل است که دارای خواص ضد میکروبی و باکتریایی دارد.
- خیار: استفاده از خیار، از جمله راهکارهای قدیمی است که به علت ادرار آور بودن میتواند برای درمان سوزش ادرار استفاده شود. در این حالت شما میتوانید از حجم 95 درصدی آب آن و نیز خاصیت دفع سمومش برای بدنتان استفاده نمایید.
- استفاده از تخم گشنیز: این ماده میتواند به علت خواص ضد باکتریایی که دارد، برای جلوگیری از عفونت در قسمت دستگاه تناسلی استفاده شده و نیز دستگاه گوارش و رودهها را از سموم پاک نماید.
درمان خانگی سوزش ادرار در پسر بچه ها
در ادامه راهکارهای درمان سوزش ادرار به صورت خانگی میتوان گفت:
- آب: استفاده از آب و نیز خیار میتواند برای این دسته از افراد مفید باشد.
- تشویق کودکان به دستشویی رفتن: یکی از راهکارهای خانگی، تشویق و ترغیب کودکان است تا مثانه خود را از ادرار خالی کنند.
- عوض کردن پوشک: برای جلوگیری از رشد و گسترش باکتریها که میتواند منجر به بیماریهای UTI شود، بایستی پوشکها را مدام در کودکان عوض کنید، از پاک کنندههای ملایم استفاده نموده و محل موردنظر را کامل پاک کنید.
- جلوگیری از حمام حباب
- ماست پروبیوتیک: استفاده از این ماده برای کودکان نیز جهت درمان سوزش ادرار توصیه شده است.
- مصرف آب زغال اخته: شما میتوانید از این ماده برای درمان عفونتی ادراری در کودکان به میزان روزانه در مقدار 8 اونس استفاده نمایید.
- مصرف میوه و سبزیجات: استفاده از موادی که دارای ویتامین سی هستند میتواند برای درمان سوزش ادرار و تقویت کودکان مفید باشد. از جمله این مواد میتوان به گریپ فروت، فلفل قرمز، پرتقال و نیز کیوی اشاره کرد.
جوش شیرین برای سوزش ادرار
همانطور که پیشتر هم اشاره شد، جوش شیرین می تواند برخلاف خاصیت اسیدی، حالت قلیایی را تقویت کند که منجر به کاهش سوزش ادرار خواهد شد. این درمان سوزش ادرار میتواند با با مصرف 1 قاشق چای خوری از این ماده در 1 لیوان آب (در حالتی که معده خالی است) به مدت 1 هفته به کار گرفته شود.
پماد برای سوزش ادرار
از جمله عللی که میتواند سبب سوزش ادرار شود، خود داروها هستند که در این حالت لازم است ابتدا پزشک متخصص در این حوزه داروهای مصرفی شما را بررسی کرده و در صورت نیاز پماد را برای درمان سوزش ادرار تجویز نماید. یکی از این نوع پمادها، پماد تریامسینولون موضعی است که بایستی با توجه به تشخیص پزشک استفاده شود. این نوع دارو به عنوان یک ضد التهاب برای کاهش التهاب ضایعات استفاده میشود.
همچنین استفاده از پماد میتواند از طریق سرنگ و در قسمت انتهایی مجرای ادراری به کار گرفته شود. در حالت سرنگی، (2-5 سی سی)، بایستی بیمار ابتدا ادرار کرده و سپس با توجه به راهنمای دارو، از آن استفاده نماید.
قویترین قرص سوزش ادرار
از جمله قرصهای قدرتمندی که در بخش عفونت ادراری تجویز میشود میتوان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:
- قرص سفیکسیم: این نوع دارو را میتوانید به حالت شربت و یا قرص در حجم 200 – 400 میلی گرم تهیه کنید.
- سیپرو فلوکساسین: این دارو به صورت خوراکی در قالب شربت 250 میلی لیتری، قرص 250 میلی گرمی و نیز 500 گرمی تجویز میشود.
- افلوکساسین: این نوع قرص به صورت 200 تا 400 میلی گرمی در دسترس است.
- کوتریموکسازول: شما میتوانید این دارو برای درمان سوزش ادرار را در قالب شربت یا قرص 200 / 40 میلی گرمی مصرف کنید.
از دیگر قرصهایی که در این زمینه معرفی شده است میتوان به نالیدیکسیک اسید، آزیترومایسین، لووفلوکساسین (تاوانکس) اشاره نمود.