چگونه فریلنسر موفق شویم و درامد دلاری داشته باشیم؟
چگونگی کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی
فریلنسری چیست؟ امروزه با وارد شدن فضای مجازی در زندگی تک تک انسانها، بسیاری از خدمات و کسبوکارها به این دنیای جدید کوچ کردهاند. اما این فضای مجازی با تبدیل کردن دنیا به یک دهکده جهانی و برقراری ارتباط افراد از کشورهای مختلف با هم، سبب شده است تا پلتفرمهایی مانند فریلنسری ایجاد شود تا افراد متخصص بتوانند خدمات خود را به کارفرمایان ارائه کنند. در این قسمت با ما همراه باشید تا به صورت کامل از معنی کلمه فریلنسر شروع کرده و با انواع مهارتهای فریلنسری، وبسایتهای داخلی و خارجی آشنا شویم.
معنی کلمه فریلنسر چیست؟
فریلنسری چیست؟ و به چه کسی گفته میشود؟ فریلنسر فردی است که بر اساس هر شغل یا هر وظیفه، معمولاً برای کار کوتاه مدت، درآمد کسب میکند. یک فریلنسر کارمند یک شرکت نیست و بنابراین میتواند در تایم زمانی آزاد باشد که مشاغل مختلف را به طور همزمان توسط افراد یا شرکتهای مختلف انجام دهد، مگر اینکه به صورت قراردادی متعهد به کار انحصاری تا تکمیل یک پروژه خاص باشد.
فریلنسری چیست؟ از نظر لغوی کلمه فریلنسر به معنای “آزادکار” استفاده میشود. در واقع کلمه Freelancer مکمل کلمه Freelance به معنای شغل آزاد است. این مفهوم به این خاطر است که آنها میتوانند به عنوان یک مجری، یک نویسنده، یک طراح و هر شغل دیگری، کار خود را در هر تایم زمانی در روز در برابر حقوق و دستمزدی که با کارفرما طی کردهاند، انجام داده و ارائه کنند. همچنین معنای دیگر آن یعنی شخصی که بدون وابستگی یا وفاداری شخصی به دلخواه خود مبارزه میکند.
از جمله معانی دیگر که میتوان برای عبارت فریلنسری چیست؟ بیان نمود، باید گفت:
- فعل (بدون مفعول استفاده میشود): آزاد، آزادکار.
- فعالیت یا کار به عنوان شغل آزاد.
- فعل (مورد استفاده با مفعول): آزاد، آزادانه.
علت نام گذاری فریلنسری چیست؟ جالب است بدانید ریشه اینکه ما فریلنسر را با این نام صدا میزنیم، به دهه 1800 میلادی برمیگردد، زمانی که اصطلاح «فریلنسر» به مزدوری قرون وسطایی اشاره میکرد که برای هر ملت یا شخصی که بیشترین پول را به آنها میداد، میجنگید. اصطلاح “لنس” به سلاح بلندی اطلاق میشود که شوالیههای سوار بر اسب از آن برای ضربه زدن به حریفان از اسبهای خود استفاده میکردند.
چگونه فریلنسر شویم؟
در قدم اول پس از اینکه راجع به فریلنسری چیست؟ صحبت کردیم، بایستی به چگونگی تبدیل شدن به آن بپردازیم. به طور کلی ابتدا شما باید مجموعه مهارتی داشته باشید که بتوانید با کمک آن، به مردم خدمت کنید و در قبال آن خدمت، از مردم پول آن را دریافت نمایید. این مهارت میتواند هر چیزی از جمله مهارتهای فنی یا غیر فنی باشد.
مهارتهای فریلنسری چیست؟ بسیاری از مهارتها و خدمات امروزی، “اینترنت-دوستانه” تلقی میشوند، یعنی میتوانیم آن را به صورت مجازی نیز ارائه کنیم مانند توسعه نرمافزار، توسعه وبسایت، نوشتن محتوا، ویرایش ویدیو و غیره. اینترنت مملو از فرصتهایی برای افراد ماهر است که میتواند هر زمان که آنها اراده کنند، مهارتهای خود را در پلتفرمهای فریلنسرینگ ارائه کرده و کسب درآمد داشته باشند.
یک نمونه از مشاغل فریلنسری چیست؟ اگر بخواهیم یک مورد مثال برای شغل فریلنسری بیان کنیم، میتوان گفت برای افرادی که لهجه کامل انگلیسی، آمریکایی یا استرالیایی دارند، مشاغل رونویسی به وفور در دسترس هستند. همچنین میتوانید بهعنوان یک هنرمند صداگذار در تبلیغات و ویدیوهای انیمیشنی کار کنید. هر متخصص گرافیک و انیمیشن به یک مجموعه نیاز دارد تا شخصیتهای خود را با صدای زیبای آنها زنده کند.
برای افرادی که زبانهای خارجی را میدانند، مشاغل و شرکتهای مترجمی به دنبال پشتیبانی مشتری از کشورها با زبانهای مختلف هستند که نمونههای مهم آن را میتوان پشتیبانی از زبانهای اسپانیایی، آلمانی، فرانسوی و بسیاری دیگر دانست. پیش نیاز فریلنسری چیست؟ برای پاسخ به این سوال تنها داشتن مهارت و دانش و برای برخی مشاغل تنها داشتن دانش اولیه به کامپیوتر میتواند پیش نیاز فریلنسری باشد.
چگونه یک فریلنسر موفق شویم؟
اگر تا به اینجای این مقاله در حال خواندن هستید، این نشان میدهد که شما تمایل دارید تا به شغل فریلنسری روی بیاورید. اما عوامل موفقیت در فریلنسری چیست؟ چگونه میتوان یک فرد فریلنسر موفق شد؟ برای این سوال به چند عامل زیر توجه کنید:
- با همه کسانی که میشناسید، ارتباط بگیرید: علت اینکه داشتن ارتباط یکی از ملزومات و عوامل موفقیت فریلنسری است، از آنجایی ناشی میشود که شما میتوانید با این کار از دیگران تجربه بگیرید، جامعه مخاطب خود را با شناساندن خود به دیگران افزایش دهید و در نهایت منابع بیشتری را برای یافتن پروژه و شغل تامین نمایید. در واقع شبکهسازی و یافتن کار، دو روی یک سکه هستند که همواره میتوانند با یکدیگر وارد زندگی شما شوند.
- روی برند شخصی خود کار کنید: نمونه بارز مزیتی که برندینگ میتواند برای شما ایجاد کند را میتوانید با فروش هر محصول اپل مشاهده کنید. شما به راحتی میتوانید یک مدل با مشخصات بالاتر از برند اپل را در برندیهای دیگر مانند هواوی یا ایسوس مشاهده کنید اما با این حال مشاهده میکنید که یک محصول، به علت برچسب گذاری با نام اپل، میتواند قیمتی تا 2 برابر محصول هم رده یا حتی کمی باارزشتر از آن را داشته باشد. برندینگ میتواند اعتماد مشتری را نسبت به شما افزایش دهد.
- یک برنامه اقدام بنویسید: هرگز نباید زمانی را که برای هدف خود درنظر میگیرید را دست کم گرفته و آن را بدون برنامه ریزی هدر دهید. داشتن برنامه در هر بعد از زندگی میتواند کارهای شما را جلوتر از دیگران پیش ببرد. این برنامه میتواند برنامه شخصی روزانه، برنامه برای یک کسبوکار، یک سازمان، برنامه مالی و … باشد.
- تحقیق کنید و به رقابت توجه کنید: تحقیق کردن باعث میشود تا از نیازها و ایدههایی که در دنیای مجازی در زمینه شما ایجاد میشود، عقب نمایید، آنها را یاد بگیرید و حتی با ایدههایی که میآموزید و خلاقیت خودتان، پروژههای خود را خلاقانه و منحصربفرد کنید. این چیزی است که باعث ایجاد رقابت خواهد شد.
اصول فریلنسینگ موفق
اصول موفقیت فریلنسری چیست؟ برای داشتن یک فریلسنرینگ موفقیت چه چیزهایی را باید در نظر داشته باشیم. در این باره میتوان گفت:
- ارزش خود را بالا ببرید. طراحی نمادها و لوگوی کار خود را به گونه ای طراحی کنید که بیانگر استعداد، زمان و ارزشی باشد که برای مشتری خود ایجاد میکنید.
- با مشتریانی کار کنید که برای کار شما ارزش قائل هستند. به عنوان مثال، کسی که فکر میکند چرا شما باید بیش از 5 دلار دریافت کنید، مشتری خوبی برای شما نخواهد بود. پس از از آنها دوری کنید؛ چراکه در دراز مدت به برند شما آسیب میرساند.
- زمان خود را مدیریت کنید. پروژههای شما نیاز به مدیریت زمان دارند. هرروز و هفته شما نیاز به مدیریت زمان دارد. در غیر این صورت، عدم برنامه ریزی باعث میشود تا کار شما دو برابر زمان مورد انتظار طول بکشید.
- کسب و کار مشتری خود را بشناسید تا بتوانید ارزش بیشتری ارائه دهید و کار بهتری انجام دهید.
- یاد بگیرید که خودتان را بفروشید. جذب مخاطب اولین قدم است. بعد از آن باید یاد بگیرید که چگونه آنها را به مشتریان بالقوه ارائه دهید، چگونه به آنچه هستید افتخار کنید. مهمترین نکته در این حالت برای فریلنسری چیست؟ در این رابطه، باید گفت چیزی که شما را منحصربفرد میکند، میتواند برند شما را نوآورتر و ارزشمندتر کند.
- اصول ارائه و فروش خدمات خود را یاد بگیرید تا در حلقه درخواست تغییرات بیپایان مشتری قرار نگیرید. میتوانید این کار را با تعیین یک محدوده زمانی انجام دهیم.
- تعادل کار و زندگی سالم را حفظ کنید تا دچار فرسودگی نشوید. ساعت 2 بامداد یا روز جمعه زمان پاسخگویی به مشتریانتان نیست. برای زندگی خود ارزش قائل شوید.
انواع فریلنسر
یک فریلنسر میتواند در دستهبندیهای مختلف مشاغل خلاقانه، تخصصی یا خدماتی کار کند. مانند فیلمبرداری، هنر، طراحی، ویرایش، نسخه برداری، تصحیح، رسانه، بازاریابی، موسیقی، بازیگری، روزنامه نگاری، ویرایش و تولید ویدئو، تصویرسازی، گردشگری، مشاوره، توسعه وب سایت، برنامه نویسی کامپیوتر، برنامه ریزی رویداد، عکاسی، ترجمه زبان، تدریس خصوصی، پذیرایی و بسیاری موارد دیگر.
انواع فریسلنسرها و فریلنسری چیست؟ در راین رابطه میتوان افرادی که در این حوزه خدماتی را ارائه میکنند، به 3 دسته تقسیم کرد:
- دستهای از افراد هستند که تعریف فریلنسری چیست؟ برای آنه به مفهوم یک شغل دوم است. این افراد پروژههای فریلنسری خود را به صورت پروژههای جانبی درنظر میگیرند.
- دسته دوم افرادی هستند که به صورت تمام وقت فعالیتها و تایم خود را به فریلنسری اختصاص میدهند و میزان درآمد آنها بسته به پروژهها و ساعت کاری آنها است.
- دسته سوم افرادی هستند که به صورت قراردادی اما در قالب فریلنسری کار میکنند. به این مفهوم که آنها میتوانند مدت خاصی از سال یا روز خود را به این کار اختصاص دهند.
معرفی سایت های فریلنسری ایرانی
وب سایتهای ایرانی فریلنسری چیست؟ در ابتدا باید بدانید که فریلنسری در کشورهای مختلفی در دهه گذشته رشد کرده است به طوری که در کشور آمریکا 35 درصد از کارگران این کشور را فریلنسرها تشکیل میدهند. این امر در ایران نیز تقریبا از 4 سال پیش روند خود را شروع کرده است و به سرعت در حال محبوبیت است.
با وجود سایتهای فریلنسینگ خارجی چرا ما به سایتهای فریلنسری ایرانی نیاز داریم؟ مزیت سایت ایرانی فریلنسری چیست؟ دلایل مهمی را برای این مورد میتوان بیان کرد از جمله عدم وجود مشکلات زبانی و نیز عدم نیاز به حساب پیپال، ویزا و مستر کارت که سیستمهای پرداخت بینالمللی هستند و در ایران نمیتوان به آن دسترسی داشت.
از جمله بهترین سایت های فریلنسری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پونیشا: یکی از سایتهای خوبی که در زمینه فریلنسری ارائه شده است، پونیشا میباشد که تاکنون 270 هزار فریلنسر را به خود جذب کرده و در زمینههای مختلفی اعم از طراحی گرافیک، وب، برنامه نویسی موبایل، نویسندگی، حسابداری، نیروهای پشتیبانی، متخصصین فروش، دستیاران مجازی و … فعالیت میکند.
- کارلنسر: دومین مورد، سایت کارلنسر است که شما میتوانید به عنوان کارفرما به صورت رایگان در آن ثبت نام کرده و در صورتی که به کاری ارجاع دهید، به میزان 2 درصد از مبلغ پرداختی کارفرما، به حساب او به عنوان امتیاز بازگشت داده میشود.
- انجام میدم: سومین مورد، سایت anjam midam است که با توجه به اطلاعات درج شده در آن، تاکنون 274 هزار پروژه موفق در آن ثبت شده است. اما عیب این وبسایت فریلنسری ایرانی، درنظرگرفتن 20 درصد از مبلغ پروژهای که سفارش داده میشود، برای خود سایت است.
- کاریشه: شما میتوانید فعالیتهای مختلف خود از جمله برنامه نویسی وب، اپلیکیشن، طراحی تیزر، ترجمه، طراحی UX و UI، طراحی بنر و … خود را به این وبسایت بسپارید. کاریشه به عنوان یک وبسایت فریلنسری ایرانی، توانسته است 46 هزار متخصص را برای سایت خود جذب نماید.
برنامه نویس فریلنسر کیست؟
از آنجایی که امروزه بسیاری از کسبوکارها دیگر حالت سنتی خود را کمرنگ کرده و حتی در بعضی موارد کنار گذاشتهاند، کسبوکارهای مجازی به شدت رشد و رونق یافته است. یکی از نیازهایی که هر کسبوکار مجازی، برنامهنویسی و ایجاد یک پلتفرم برای ارائه خدمات خود در فضای غیرواقعی یا اینترنتی است. ایجاد چنین بستری نیاز به برنامه نویسی دارد که میتواند خود به شاخههای مختلفی تقسیم شود.
از آنجایی که برنامهنویسی یک از مهمترین ضروریات هر کسبو کاری است، دستهای از مهمترین خدمات فریلسنری به آن اختصاص داده شده است. برنامه نویس فریلنسر کسی است که با داشتن مهارت و تسلط بر یک یا چند زبان برنامهنویسی، میتواند خدمات این حوزه را انجام دهد. اما سوال اینجاست که برنامهنویسی فریلنسری چیست؟ برای پاسخ به این پرسش میتوان برنامهنویس فریلسنر را به چند نوع تقسیم کرد:
- توسعه و برنامهنویسی وردپرس
- توسعه وب
- توسعه وب بکاند با PHP و RUBY
- توسعه اپلیکیشن موبایل
چگونه یک برنامه نویس فریلنسر شویم؟
برای تبدیل شده به یک برنامهنویس فریلنسر، بایستی مهارتهای آن را یاد بگیرید. مهارتهای برنامهنویس فریلنسری چیست؟ برای هر چهارموردی که در بالا ذکر کردیم، میتوان گفت:
- توسعه و برنامهنویسی وردپرس: وردپرس یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا در جهان میباشد و از آنجایی که میتوان به سرعت با آن وبسایت خود را راهاندازی کرد، سهم پرتقاضایی را در جهان و نیز بازار کار فریلنسری دارد. برای توسعه و برنامه نویسی وردپرس، نیاز به یادگیری زبانهای برنامه نویسی مختلفی مانند HTML, CSS, PHP و JavaScript دارید.
- توسعه وب: در واقع شما با یادگیری زبانهای برنامه نویسی که در قسمت قبل معرفی کردیم، میتوانید در حوزه توسعه وب نیز به عنوان یک فریلنسر فعالیت کنید. توسعه دهندگان فرانتاند مسئول بخشی از صفحه وب هستند که مستقیماً با آن در تعامل هستید. چیدمان نهایی و تمام رنگها و فونتها را برای مثال ایجاد و تعیین میکنند.
- توسعه وب بکاند با PHP و RUBY: هر وبسایتی که با آن تعامل میکنید، از دو قسمت فرانتاند و بکاند تشکیل میشود. توسعه دهندگان بکاند به برنامه نویسی سمت سرور میپردازند. در واقع توسعه دهندگان Back-end منطقی را در پشت وب سایت پویا ایجاد میکنند که دادههای کاربران خود را ذخیره و پردازش میکند. به عنوان مثال، هر وب سایتی که به شما امکان ایجاد نمایه و ورود به حساب کاربری خود را می دهد، برای ذخیره اطلاعات کاربری شما نیاز به برنامه نویسی پشتیبان دارد. شما میتوانید با یادگیری یک زبانPHP یا RUBY به عنوان زبان برنامهنویسی سمت سرور، در حوزه پولساز توسعه وب بکاند فعالیت کنید.
- توسعه اپلیکیشن موبایل: از آنجایی که گوشیهای موبایل چه برای سیستم عامل اندروید و چه iOS تبدیل به یک وسیله شخصی برای هرفردی شدهاند و میتوانید به وسیله آن به طور مستقیم به مشتریان کسبوکار خود دسترسی داشته و خدمات خود را ارائه کنید، توسعه اپلیکیشن موبایل به یکی از جذابترین و بهترین مهارتهای برنامه نویسی فریلنسری تبدیل شده است. برای توسعه اپلیکیشنهای iOS از زبان برنامه نویسی Swift و برای دستگاههای اندرویدی از زبان برنامهنویسی java استفاده کنید. جاوا یک زبان برنامه نویسی چند منظوره است که میتوانید از آن برای ساخت برنامههای اندروید، برنامههای وب و حتی نرم افزارهای دسکتاپ استفاده کنید. Android در حال حاضر دارای بیش از 70٪ سهم بازار در سطح جهان است، بنابراین برنامههای Google Play شما خریداران بالقوه بیشتری خواهند داشت.
سعی کنید به یک شاخه ورود کنید. زمانی که نسبت به یادگیری مهارتهای شاخه موردنظر خود اقدام کردید، تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا به معرفی بهترین وب سایت های فریلنسری خارجی بپردازیم. شما میتوانید از این وبسایتها برای فالیت و کسب درآمد دلاری بهرهمند شوید.
مترجم فریلنسر کیست؟
یکی دیگر از مشاغلی که در فریلنسری میتوانید نسبت به آن اقدام کنید، مترجمی فریلنسری است. مترجم فریلنسری چیست؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت کسی که به عنوان مترجم فعالیت میکند، فردی است که با ساختار و اجزای یک زبان آشنایی دارد و میتواند متن موردنظر را از زبان مبدا به زبان مقصد ارائه کرده و یا از زبان مقصد به زبان مبدا متون را برای شما ترجمه کند.
مترجم فریلنسر بایستی مهارتهای مختلفی را در این زمینه داشته باشد که عبارتند از:
- آشنایی با کلمات و واژگان هر دو زبان مبدا و مقصد
- آشنایی با اشکال مختلف گفتاری و اصطلاحات موجود در هردو زبان
- توانایی ترجمه روان و پیوسته
- توانایی انتقال مفهوم با معادلسازی کلمات
- واژه شناسی و آشنایی با فرهنگ دو جامعه
از دیگر مهارتهایی که بایستی یک مترجم داشته باشد، بایستی به قوی بودن مهارت شنیداری، نوشتاری، مهارتهای رایانهای، مدیریت زمان، بازنگری اشاره نمود.
مترجم آزاد یا مترجم فریلنسر میتواند با یک قرارداد یا تفاهم بین دو طرف پروژههایی را در این حوزه برعهده بگیرد که شامل ترجمه کتاب، مقاله، ویدیو، تولید محتوا به زبان انگلیسی، انجام تحقیق، نوشتن مقاله، عیبیابی ترجمه و ویرایش و … است.
چگونه یک مترجم فریلنسر موفق باشیم؟
عوامل موفقیت در مترجمی فریلنسری چیست؟ چند مورد برای شناخته شدن به عنوان یک مترجم موفق وجود دارد که تسلط بر آنها میتواند توانایی شما را در این عرصه افزایش دهد. این موارد عبارتند از:
- ارتقا مهارتهای رایانهای: بهبود مهارتهایی که مترجمها در رایانه با آنها سروکار دارند، میتواند کاربری و احتمال استخدام شما را افزایش دهد. بدین منظور یک مترجم بایستی با غالب ویژگیها و امکانات نرمافزار ورد آشنا باشد، سرعت تایپ بالایی داشته باشد، امکان تحقیق و جستجو و مهارتهای وبگری را داشته باشد.
- ثبت یک رزومه: از آنجایی که شغل مترجمی آن هم به صورت فریلنسری میتواند یک شغل آموزشی و آکادمیک در نظر گرفته شده و در این حوزه هم بسیار کارآمد باشد، شما میتوانید با گردآوری یک رزومه که میتواند حاوی مشاغل شما در این حوزه در موسسات مختلف، سابقه تدریس، سابقه ترجمه، نوشتن مقاله، تحقیق و مشاوره و … باشد و همچنین انتشار و ثبت آن در پروفایل لینکدین خود، اقدام به موفقیت و جلب بیشتر نظرها به سوی توانمندیهای خود نمایید.
- تحصیلات و تخصص: هرچند فریلنسری نیازی به مدرک ندارد، اما داشتن داکیومنتها و اسنادی که نشاندهنده دانش شما در این حوزه باشد، میتواند بر انتخاب و موفقیت شما موثر باشد. این اسناد میتوانند از تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی و یا موسسات آموزشی خارجی دریافت شوند.
- استفاده از ابزارها: یکی دیگر از راههایی که میتوانید برای ارتقا موفقیت خود استفاده کنید، استفاده از تمامی ابزارهایی است که در اختیار دارید و یا باید آنها را بدست آورید. این ابزارها در این حوزه شامل مترجمهای اینترنتی به صورت جمله یا به خصوص کلمهای که نمونه آن میتواند ترجمه گوگل یا به صورت تخصصیتر دیکشنری آکسفورد یا کمبریج، دیکشنریهای کتابی، و … باشد.
گرافیست فریلنسر کیست؟
گرافیک یکی دیگر از ستونها و اجزای اصلی و پرطرفدار در فریلنسرینگ است که شامل شاخههای مختلفی میشود اما گرافیست فریلنسری چیست؟ گرافیست فریلنسر کسی است که ایدهها و مفاهیم انتزاعی را به شکل بصری ترجمه و تبدیل میکند. فعالیتهای این نوع فریلنسری متنوع است و میتواند روی یک کمپین تبلیغاتی مهم یا طراحی مجدد برند برای یک تجارت بزرگ کار کند یا طراحی بسته بندی محصول تا مجلات و کمپینهای تبلیغاتی را برعهده بگیرد. طراحان گرافیک هنگام کار بر روی یک پروژه از تصاویر، گرافیک و تایپوگرافی استفاده میکنند و این عناصر را در نرم افزارهایی مانند Adobe Photoshop، InDesign و Illustrator سازماندهی میکنند.
طراحان گرافیک داخلی در شرکتها رایج هستند. آنها میتوانند در کنار فریلنسری، برای یک آژانس برندینگ و بازاریابی کار کنند، که بسیاری از شرکتها از آن برای مدیریت نیازهای تبلیغاتی و بازاریابی خود بر اساس قرارداد استفاده میکنند. از سوی دیگر، طراحان گرافیک اغلب خوداشتغال هستند. شما میتوانید مشتریان خود را انتخاب کنید و قیمت روزانه خود را به عنوان یک فریلنسر تعیین کنید.
چگونه یک گرافیست فریلنسر موفق باشیم؟
گامهای رسیدن به گرافیست فریلنسری چیست؟ برای اینکه بتوانید به صورت حرفهای در این حوزه فعالیت کنید، میتوانید موارد و نکات زیر را در نظر بگیرید:
- پورتفولیو بسازید: ساخت یک آلبوم از پورتفولیو و نمونه کارهایی که تاکنون ارائه کردهاید، میتواند مهمترین عامل موفقیت شما در جذب مشتری، نشاندادن لیاقت، خلاقیت و توانایی شما و نیز نحوه و سلیقه کاری شما باشد.
- برندسازی: برندسازی یکی از مهمترین کارها برای موفقیت در حوزه فریلنسری است. برای موفقیت به عنوان یک طراح گرافیک مستقل، به یک برند حرفهای و شخصی قوی نیاز دارید. برای برندسازی، اقدام به خرید دامنه، ایجاد یک حساب ایمیل و بهروزرسانی وب سایت خود نمایید.
- ایجاد و تقویت شبکه: برای ایجاد شبکه و شناخته شدن خود تلاش کنید. کمی روی این موضوع سرمایه گذاری کنید. اگر بخش عمدهای از کسب و کار شما در منطقه شما انجام میشود، در جلسات محلی و فعالیتهای شبکهای شرکت کنید. جدای از روابطی که در آژانسها و سازمانها برقرار میکنید، میتوانید با شرکت در کنفرانسها، با مشتریان خاصی نیز تماس داشته باشید که این کار میتواند سفارشهای زیادی را به سمت شما هدایت کند.
- پروژه شخصی بگیرید: شما بایستی با دنیای روز و نیازهای افراد روبرو شده و راهحلهایی برای آن با توجه به دانش خود ارائه کنید. یکی از این راهها، پروژه گرفتن حتی در سطوح کوچک تا بزرگ است.
عکاسی فریلنسری
گفتیم که گرافیک شاخههای مختلفی دارد. یکی دیگر از بهترین زمینههایی که میتوانید به عنوان یک هنرمند فریلنسر در آن فعالیت کنید، عکاسی است اما عکاسی فریلنسری چیست؟ در واقع عکاسی فریلنسری به مفهوم ثبت و ارائه عکس به مشتریان و دادن مجوز برای آنها در ازای پرداخت هزینه است.انواع مختلفی از مشاغل حرفهای عکاسی وجود دارد که میتوان آنها را به عکاسی در سفر، عکاسی منظره، عکاسی تجاری، پرتره، عکاسی عروسی یا عکاسی هنری زیبا تقسیم کرد.
اما دستیابی به این حرفه نیازمند مهارتهایی است. این مهارتها برای عکاسی فریلنسری چیست؟
- ترکیببندی عناصر مختلف برای عکاسی،
- نورپردازی،
- تکنیکهای پردازش عکس،
- خلاقیت،
- نحوه کار با دوربینهای عکاسی،
- آشنایی با قابلیتهای مختلف یک دوربین عکاسی مانند حالت پرتره، فوکوس و …،
- آشنایی با نحوه تنظیمات دستگاههای عکس و فیلمبرداری،
- تسلط کامل بر پردازش و تنظیم رنگ در فتوشاپ،
- روابط اجتماعی خوب،
- روتوش عکس،
کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی
روش کسب درآمد از سایت های فریلنسری چیست؟ اگر به فکر کسب درآمد از طریق سایتهای فریلنسری هستید، بایستی بدانید که وبسایتهای خارجی که در زمینه فریلنسری کار میکنند، بهترین سورسها و سایتهایی هستند که میتوانید علاوه بر اینکه از آنها پروژه بگیرید، درآمد دلاری را نیز از آن خود کنید. اما بهترین سایتهای فریلنسری چیست؟ 5 تا از بهترین سایت های فریلنسری عبارتند از:
- Fiverr: سایت فایور را میتوان یکی از بزرگترین مراجع و سایتهای خارجی دانست که حتما باید آن را مشاهده کنید. شما میتوانید در این وبسایت که بستری را برای فریلنسرها از سراسر جهان ایجاد کرده است، خدمات مختلفی مانند برنامهنویسی، طراحی گرافیک، تدوین ویدیو، ویرایش عکس، طراحی لوگو و نویسندگی را دریافت نمایید.
- Upwork: مورد دیگری که میتوان جزو 5 تا از برترین سایتهای فریلنسر خارجی معرفی نمود، سایت آپ ورک است. آپ ورک حاصل ادغام دو سایت به نامهای oDesk و Elance است؛ به همین دلیل میتوان آن را یک سایت با جامعه کاربران بسیار بالا (12 میلیون فریلنسر و 50 میلیون مشتری) دانست.
- People per hour: این سایت که با عنوان PPH نیز شناخته میشود، فقط یک پلتفرم فریلنسری نیست، بلکه مجموعهای از ویژگیهای مرتبط و مفید دیگر را ارائه میکند که به شما کمک میکند تا به راحتی تجارت خود را مدیریت و پیش ببرید. این پلتفرم امکاناتی دارد که میتوانید در آن فعالیتهای خود را سادهتر کنید از جمله ابزارهای صورتحساب، بررسی پیشنهادات، پیام رسانی درون برنامه.
- com: یکی از بهترین سایتهایی است که میتوانید آن را در نتایج اول گوگل مشاهده کنید. این سایت قبل از سایتهایی مانند oDesk و Elance فعالیت خود را آغاز کرده است و اکنون بیشت از 20 میلیون کاربر ثبت شده دارد.
- Guru: گورو یک وبسایت فریلنسری منحصربفرد است. نام این کلمه به مفهوم “یک رهبر شناخته شده” است و همانند نام خود، میتوانید در این سایت، فریلنسرهایی که رهبران گروه خود هستند را مشاهده کنید. یکی دیگر از ویژگیهای این سایت، عدم ارزان بودن آن و نیز مهارت سنجیهای فریلنسرها است.
بهترین کشورها برای مهاجرت را در این قسمت مطالعه کنید.
درآمد فریلنسر خارجی
فریلنسرها افرادی هستند که توانایی انجام دورکاری به صورت تمام وقت را دارند. این افراد میتوانند پروژههای دورکاری خود را به صورت کارهای جانبی انجام داده و تحویل دهند. فریلنسرها، به عنوان پیمانکاران مستقل، معمولاً برای انجام کار نیاز به قراردادهای امضا شده دارند و بر اساس زمان و تلاش مورد نیاز برای تکمیل کار، با هزینه از پیش تعیین شده موافقت میکنند. این کارمزد ممکن است یک کارمزد ثابت یا کارمزد ساعتی، روزانه، یا هر پروژه یا هر اقدام مشابه دیگری باشد.
اما درآمد فریلنسری چیست؟ درآمد برای هرنوع خدمات و با توجه به فریلنسر متفاوت است. به طور کلی میتوان گفت:
- جالب است بدانید که بنا به گزارشانی که وبسایت آپ ورک منتشر کرده است، 60 درصد از افرادی که کار خود را برای یافتن فریلنسری تمام وقت ترک کردهاند، بیشتر از مشاغل قبلی خود درآمد کسب میکنند.
- بر اساس دادههای تحقیقاتی فریلنسر در سال 2020، فریلنسرها در ایالات متحده به طور متوسط نرخ ساعتی 20 دلار دریافت میکنند.
- بنا به گزارشات و آمارها در سال 2020، افراد فریلنسر که در حوزههایی مانند حقوق، حسابداری، خدمات تخصصی، بازاریابی، توسعه وب و موبایل و … فعالیت میکردند، دستمزدی با میانگین ساعتی 28 دلار دریافت میکردند.
درآمد دلاری شما به چند عامل مهم بستگی دارد. این عوامل را بخاطر بسپارید. سالهای فعالیت و تجربه شما، مهارتهای خاص شما، آموزش و گواهیهای شما، پروژههای تحویل داده شده شما، نظراتی که برای شما ارائه شده است و کشوری که از آن پروژه سفارش داده میشود (قاعدتا یک فرد اهل یک کشور فقیر، هزینهای برابر با یک فرد از یک کشور ثروتمند را برای یک پروژه نمیپردازد).
موانع دریافت درآمد ارزی فریلنسری
اما نکته مهمتر از این مسئله، شرایط دریافت پول و درآمد فریلنسر خارجی است. موانع دریافت درآمد ارزی فریلنسری چیست؟
- در حالت کلی، هویت ایرانی میتواند در سایتهای فریلنسری فعالیت کند اما نه با آیپی ایران و نه زمانی که معلوم شود ساکن این کشور هستید.
- پس شما نباید ip ایران را داشته باشید و نباید از شماره تلفن یا ایمیل ایرانی استفاده کنید.
- محل کشور و زندگی شما نمیتواند ایران باشد.
- شما نمیتوانید به صورت مستقیم درآمد دلاری خود را از طریق سیستمهای پرداخت بینالمللی مانند ویزا کارت، مستر کارت، پی پال و … دریافت کنید.
- شما نیاز به یک شماره تلفن خارجی و یک حساب بینالمللی و یک Vps خواهید داشت.